Provencaalse Eieren Met Ansjovis

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vul de 12 halve eiwitten met het broodmengsel.Schep de rest van het broodmengsel in de ovenschaal en zet er de gevulde eieren in.Bestrooi met een dun laagje paneermeel, sprenkel er de rest van de olie over en zet de schaal in de warme oven.Maak intussen de 4 resterende eiwitten fijn en roer er de rest van de peterselie door.Neem de schaal uit de oven als de eieren mooi van kleur zijn geworden.

Provencaalse Eieren Met Ansjovis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept