Provencaalse Omelet

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de spinazie, peterselie en kervel fijn. Klop de eieren los, meng er de geraspte Parmezaanse kaas en het groen door, en breng op smaak met ruim versgemalen peper en weinig zout (de kaas is al vrij zout).

2. Vet een ovenschaal in met de olijfolie, zet de schaal 10 minuten in een op 175 graden voorverwarmde oven. Schenk het eimengsel in de hete schaal, dek af met licht ingevet aluminiumfolie en zet voor 25 minuten terug in de oven.

3. Neem daarna het folie eraf en laat de bovenkant van de trouchia licht kleuren. Serveer afgekoeld, in puntjes of blokjes gesneden.

Provencaalse Omelet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept