Mosselen In Provencaalse Saus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe wat olijfolie in de pan en bak daarin de gesnipperde ui en de knoflooktenen (in stukjes gesneden) tot ze aangebruind zijn. Voeg 2 eetlepels provencaalse kruiden toe en laat dit even smoren. Doe 500 gram pomodorie-tomaat door het mengsel en 500 gram gekookte mosselen. Maak het geheel af met wat peper uit de pepermolen en eventueel wat zout naar smaak.

Mosselen In Provencaalse Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept