Provencaalse Vispakjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de visfilets op de alu-folie en kruid met peper, zout en provencaalse kruiden. fruit de gehakte sjalotten aan in de boter en voeg er de kleingesneden champignons bij met de gepelde en ontpitte tomatenblokjes. kruid met peper, zout en provencaalse kruiden en overgiet met citroensap en de wijn. laat kort inkoken en verdeel over de visfilets.sluit de zilveren pakjes en laat 20 min. stoven in een oven van 200 C. open de papillotten, bestrooi met gehakte dille en serveer.

Provencaalse Vispakjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vispakjes met griet
0 min
Bekijk recept
Aubergine tongrolletjes met geitenkaas
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokant buideltje van gebakken zeewolf, jong tuing
0 min
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept