Pasta-Garnalensalade Met Provencaalse Crostini

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar. Spoel de pasta met koud water af en laat het goed uitlekken. Pureer de provencaalse kruiden met 3 el. olijfolie, knoflook, pijnboompitten en 40 gram kaas in de keukenmachine tot een smeuig mengsel. Roer een dressing van 3 el. olie, azijn, 1 el. kruidenmengsel, zout en peper. Verdeel de rest van het kruidenmengsel over de sneetjes brood en bak de crostini in het midden van de oven in 2-4 minuten lichtbruin en krokant. Meng de pasta met de garnalen en schep de dressing erdoor. Serveer de pastasalade op wat blaadjes sla met de crostini. Strooi er de rest van de kaas over.

Pasta-Garnalensalade Met Provencaalse Crostini is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept