Provencaalse Zalm

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Voeg knoflook, zout, peper, witte wijn, Provencaalse kruiden en een klein scheutje vissaus toe en laat het met de deksel op de pan nog ca. 15 min. doorkoken -Smeer de stukjes zalm in met meel en bak ze in olijfolie in een koekenpan -Laat ze op een stukje keukenpapier uitlekken en bestrooi ze met Provencaalse kruiden -Giet wat van de saus op de bodem van een ovenvaste schaal en bestrooi dit met peterselie -Leg de uitgelekte zalmstukjes hier op. --Giet de rest van de saus over de zalm en bedek het met paneermeel. -Druppel hier nog een beetje olijfolie over en verwarm dit ca. 20 minuten in een oven op 250 C

Provencaalse Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept