Mosselen Met Pittige Saus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de mosselen met de wijn en de helft van bleekselderie, prei en ui in een grote pan. Breng aan de kook en kook de mosselen tot alle schelpen open staan (dit duurt 5 tot 10 minuten). Maak ondertussen de saus. Verhit de olie en voeg de groenten, harissa en kruiden toe. Bak dit geheel een paar minuten. Voeg de gezeefde tomaten toe. Als de mosselen gaar zijn, voeg je een gedeelte van het kookvocht aan de saus toe tot je een mooie saus hebt. Tenslotte voeg je de kappertjes toe en op smaak brengen met zout en peper.

Mosselen Met Pittige Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept