Kip Gevuld Met Drie Soorten Kaas

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zout en peper de kip aan de binnenkant en leg het takje tijm in de buikholte. Haal voorzichtig met de vingertoppen het vel los van het vlees: begin bij de hals. Schuif het kaasmengsel tussen het vel en het vlees, beginnend bij de boutjes. Trek het vel aan de hals weer zorgvuldig omhoog en vouw het onder de kip; leg deze in een ovenschaal. Bestrijk het vel rondom met olie, zout de kip en zet de schaal in de oven; laat de kip in 1 uur en 10 minuten goudbruin braden.

Kip Gevuld Met Drie Soorten Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept