Schik de 3 pannenkoekjes tegen elkaar tot een lange lap. Schep op het midden 1/3 van het groentemengsel en verdeel het over de lengte, maar laat rondom ruimte vrij. Leg de ossenhaas erop. Schep ook wat van het groentemengsel op het vlees. Vouw de pannenkoekjes eromheen. Laat het bladerdeeg ontdooien. Leg 8 lapjes op elkaar , strooi er wat bloem over en rol het uit tot een lap van 4-5 mm dikte. Leg de verpakte vleesrol met de sluitnaad van de pannenkoekjes naar beneden op het deeg. Vouw eerst de zijkanten naar binnen en vervolgens de lange kanten. Leg bakpapier op de bakplaat. Leg de verpakte haas met de deegnaad naar beneden op de bakplaat. Steek uit de rest van het deeg verschillende sterretjes en verdeel deze over het deeg. Tot hier kun je het eventueel voorbereiden. Verpak de rol dan wel in huishoudfolie met de naad naar beneden en leg hem zo koel weg in de koelkast. Het afbakken doe je vlak voor het eten. Warm de oven voor tot 200 oC. Klop het ei los met 1 eetl. water. Neem het vlees uit de folie en leg het in een ruime braadslee. Kwast het deeg met de losgeklopte ei in. Schuif de braadslee onder in de oven en bak het vlees 10 minuten. Temper de oven dan tot 180 oC en braad het deeg in 20 minuten mooi goudbruin. Laat het 10 minuten staan voor het aansnijden.