Boeuf Bourguignon

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees rondom bruin, voeg het spek toe en bak dit even mee, fruit de ui, de champignons, de wortel en knoflook even mee. Voeg ongeveer 1/4 liter rode wijn toe en zoveel water tot alles onder staat. Voeg het pakje rode wijnsaus toe en de provencaalse kruiden. Laat dit alles ongeveer 3 uur stoven. Kijk regelmatig of er nog voldoende vocht inzit, zoniet dan nog wat wijn en water toevoegen. Aan het einde van de kooktijd proeven of er nog peper en zout toegevoegd moet worden.

Boeuf Bourguignon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept