Zomerse Hutspot

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappeltjes in 4-en snijden en opbakken in de boter/olie. Worteltjes bijna gaar koken in kokend water met wat zout en suiker. Uien pellen en heel grof snipperen. Na 5-10 minuten uien bij de aardappeltjes voegen. Zolang bakken tot beide gaar zijn. Evt. wat zout toevoegen. Verse kruiden fijn snijden. Haal het aardappel/uien mengsel uit de pan en bak hier de runderreepjes plm. 5 minuten in op. Voeg het aardappel/uien mengsel toe, de kruiden en de worteltjes. Een paar minuten laten doorbakken zodat de smaken goed worden gemengd. Naar smaak nog peper en zout toevoegen. Eet smakelijk!

Zomerse Hutspot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hutspot met gebakken uitjes en kip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept