Linguine Met Tonijn, Kappertjes En Olijven

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een hapjespan de olie op middelhoog vuur. Voeg knoflook, salie en rozemarijn toe en roerbak twee tot drie minuten totdat de knoflook bruin begint te worden. Roer de sinaasappelrasp, kappertjes, olijven, zout, peper en de tonijn (met de olie uit het blik) er doorheen. Haal de pan van het vuur en roer de wijnazijn er door. Breng in een grote pan water met zout aan de kook en doe de linguine er in. Hou de kooktijd van de verpakking aan. Laat de pasta uitlekken, verdeel over vier borden en schep het tonijn-kruidenmengsel er over heen. Garneren met peterselie.

Linguine Met Tonijn, Kappertjes En Olijven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept