* Hak de knoflook fijn. * Snijd de courgette in blokjes.* Giet de paprika?s af, snijd de helft in repen en hak de rest fijn.* Verhit in een pan 1 eetlepel olijfolie,fruit 1 teentje knoflook zachtjes aan.* Bak de fijngehakte paprika even mee.* Voeg ? eetlepel Provencaalse kruiden met 2 eetlepels wijn toe,laat dit zachtjes sudderen. * Maak ondertussen de vissaus volgens de verpakking.* Roer het paprikamengsel door de saus,laat alles even zachtjes doorkoken.* Snijd de kabeljauwfilet in 8 gelijke stukken.* Meng in een diep bord de bloem met de shoarmakruiden.* Verhit in een wok 2 eetlepels olijfolie, fruit het andere teentje knoflook zachtjes aan.* Schep de courgette, paprikarepen en de rest van de Provencaalse kruiden erdoor,roerbak het geheel in ca. 5 minuten beetgaar.* Voeg zout en peper naar smaak toe. * Wentel de stukken kabeljauw door de bloem, druk de bloem goed aan. * Verhit 3 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan,leg de stukken kabeljauw erin.* Bak ze in ca. 2-3 minuten mooi goudbruin. * Keer de kabeljauw voorzichtig met een spatel,bak ook de onderkant in nog ca. 2-3 minuten mooi bruin. * Pureer de paprikasaus eventueel met een staafmixer.* Schep de roergebakken courgette op vier borden.* Leg de kabeljauw erop en schep er wat paprikasaus over.
Gebakken Kabeljauwfilet Met Kruidige Paprikasaus is een recept van Smulweb.nl