Hache Maar Dan Anders

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de uien en snijd ze elk in 8 partjes. Snijd de bieflapjes in blokjes en bestrooi ze met zout en peper. Verhit de boter in een braadpan. Bak de blokjes vlees in circa 4 minuten rondom bruin. Schep ze op een bord. Bak de uien in het bakvet al omscheppend lichtbruin. Verkruimel de bouillontablet erboven en voeg de rozijnen, de wijn en het water toe. Breng dit aan de kook. Snijd de ontbijtkoek in blokjes. Schep het vlees, de ontbijtkoek en de kruiden erdoor. Laat het geheel nog circa 30 minuten zachtjes sudderen.

Hache Maar Dan Anders is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aardappelschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hache Parmentier met spinazie
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hache Met Spruiten
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
MOEDERS HACHEE MET PRUIMEN
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse Hachee
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept