Zeevruchtenbrochettes Met Komkommersaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de saus laat u wat boter smelten. Laat de gehakte sjalot en het geperste teentje knoflook er glazig in worden. Voeg de komkommerblokjes toe en roer goed om. Giet er de lichte room bij. Kruid met Provencaalse kruiden, peper en zout. Breng aan de kook op het fornuis. Vervolgens laat u de saus gedurende 15 min. verder sudderen op een hoek van de barbecue. Haal de sint-jakobsnoten uit de marinade en omwikkel ze stuk voor stuk met een sneetje spek. Schuif afwisselend 3 in spek gerolde sint-jakobsnoten en 3 scampi?s op de spies. Bak de brochettes op een hete grill gedurende 3 min. aan elke zijde.

Zeevruchtenbrochettes Met Komkommersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kalfsrolletjes met komkommersaus en gegrilde tomaten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met mie omwikkelde garnalen
30 min Snack
Bekijk recept
Turkse pides met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeevruchtenbrochettes Met Komkommersaus
0-10 min -
Bekijk recept
Zeevruchtenbrochettes met komkommersaus
0 min
Bekijk recept