Vegetarische Ovenschotel

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de ovenschaal in met een beetje (olijf)olie en beleg de schaal met de velletjes bladerdeeg. Laat het bladerdeeg rijzen. Kook de broccoli voor. Bak de uien, paprika, champignons en mais. Voeg de kruiden naar smaak toe. Voeg op het laatst de broccoli en de cashewnoten toe. Maak ondertussen de saus. Kluts een ei (peper en zout toevoegen). Vermeng dit met de creme fraiche en de gemalen kaas. Doe de saus bij de rest van de broccolivulling. Doe dit dan allemaal in de ovenschaal met het gerezen bladerdeeg. Met het bladerdeeg wat eventueel over is, kun je een rastertje maken bovenop het geheel. Zet de schaal vervolgens zo′n 15 minuten in de oven.

Vegetarische Ovenschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept