Calamaris Met Tomaat En Basilicum

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de verse calamaris en snij ze in ringetjes. Droog ze met absorberend papier. Snij de look en de ui fijn, pel de tomaten, haal er de pitjes en het water uit en snij ze tenslotte in blokjes. Versnipper de basilicum. Verwarm de olie in een steelpan en leg er de calamaris in. Laat ze wat kleur krijgen, voeg er de ui bij, het knoflook, de tomatenblokjes, de Provencaalse kruiden, de cayennepeper en de basilicum. Kruid met peper en zout. Laat alles 15 minuten sudderen. Dien op mer toast of rijst.

Calamaris Met Tomaat En Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Salade van ’cornes de gatte’-aardappel met kruiden en gegrilde calamaris
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van farfalle met calamaris, mosselen en tijgergarnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde calamaris met lookmayonaise
35 min Lunchgerecht
Bekijk recept