Vis Met Een Tomatencrumble

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plaats de filets in een ovenschotel. Bedek de filets met een mengsel van cornflakes. Leg de in twee gesneden kerstomaatjes rond de vis. Alsook de in reepjes gesneden paprika. Strooi er de provencaalse kruiden over en de geperste look. Besprenkel met olijfolie. Plaats in de voorverwarmde oven gedurende een tiental minuten (hangt van de dikte van de filets af) Doe de oven uit, laat hem dicht en laat de schotel nog een 5-tal minuten staan.

Vis Met Een Tomatencrumble is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pangasius met crumble van gedroogde tomaten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomatencrumble
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept