Zoek
Provencaalse Kippeboutjes
6
30-60 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 kippebouten(drumsticks)
2 teentjes knoflook
2 eetlepels vloeibare honing
2 eetlepels zachte mosterd
1 lepel olie
1 takje rozemarijn
4 takjes tijm
een paar plukjes peterselie
1 theelepel paprikapoeder
zout Voorbereiding Rist de tijm en rozemarijn af en hak de blaadjes fijn.
Plet de knoflook
vermeng deze met honing,kruid met mosterd,olie bij,paprikapoeder en zout
wentel de drumstiaks door het mengsel en zet een nacht in de koelkast Bereidingswijze Beleg een bakplaat met bakpapier en leg de gemarineerde drumsticks naast elkaar.
zet ze een 20 &prime
in voorverwarmde oven van 200?c(i het midden) Serveertips Garneer met een plukje peter
Bereiding
Beleg een bakplaat met bakpapier en leg de gemarineerde drumsticks naast elkaar. zet ze een 20 ′ in voorverwarmde oven van 200?c(i het midden)
Provencaalse Kippeboutjes is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Provencaalse Kippeboutjes
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
kippeboutjes met kurkuma
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
kippeboutjes met barbecuesaus
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde Kippeboutjes
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept