Provencaalse Mosselen Met Venkel

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de groenten en selderij fijn en smoor deze, in de mosselpan, in de hete boter gedurende vijf minuten. Was de mosselen onder de koude kraan, verwijder de beschadigde exemplaren. Leg de uitgelekte mosselen op het groentebed. Draai wat peper over de mosselen en voeg de tijm en witte wijn toe. Laat de mosselen op een groot vuur, af en toe omschuddend, in enkele minuten open gaan.

Provencaalse Mosselen Met Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept