Provencaalse Saus (KOUD)

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-pers de look in een kommetje -de peper en de ansjovis goed laten uitlekken en zeer fijn hakken -bij de look doen -met de eierdooiers en het water alles goed roeren -druppelsgewijs en al roerend de olie toevoegen, tot de dikte van een mayonaisesaus -eventueel kruiden met wat zout en het citroensap

Provencaalse Saus (KOUD) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept