Provencaalse Jachtschotel

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het rundvlees in stukjes snijd de wortelen, uien en champignons bak rundvlees snel bruin met de koflookpoeder voeg de uien en champignons toe voeg de wortelen toe voeg 0,5 liter water een bouillonblokje en de tomatenpuree toe laat het geheel 2 uur sudderen

Provencaalse Jachtschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met gehakt
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met wortelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept