Provencaalse Raasdonders

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ham in reepjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de tomaten in partjes. Verhit de olie in een diepe pan en bak hierin de ui 3 minuten op en hoog vuur. Voeg de knoflook, de tomaten, de ham en de Provencaalse kruiden toe en bak ze 2 minuten mee. Voeg de wijn toe en kook het geheel 3 minuten op een hoog vuur. Roer de(uitgelekte) kapucijners erdoor en laat het gerecht een paar minuten pruttelen. Roer de mosterd en de creme fraiche erdoor en laat het gerecht goed heet worden.

Provencaalse Raasdonders is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

PROVENCAALSE RAASDONDERS
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Raasdonders
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Raasdonders
0-10 min -
Bekijk recept
Provencaalse 'Raasdonders'
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept