ZALMFILET MET TOMAAT EN PROVENCAALSE KRUIDEN

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de sinaasappel uit. wrijf de zalm in met peper en zout en 1 eetl. sinaasappelsap. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de zalm zachtjes gaar in 8-10 min. Halveer de tomaten en schep met een lepeltje de zaadjes eruit. Snijd de tomaten in blokjes. Bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzing. Roer een theel. sinaasappelsap en de helft van de tomatenblokjes erdoor. Warm de saus nog heel even door. leg de zalm op borden, schep de saus erover en leg de rest van de tomaatblokjes erop. Lekker met broccoli en gebakken krieltjes.

ZALMFILET MET TOMAAT EN PROVENCAALSE KRUIDEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept