Zoek
PROVENCAALSE RAASDONDERS
3
10-20 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
=2 Dikke plaken achterham(samen 250 gram) = 1 ui,2 teentjes
knoflook,4 vleestomaten = 3 eetl.olijfolie = 1 eetl. Provencaalse
kruiden = 1 dl rode wijn = 1 lt.blik kapucijners = 2 eetlepels
Franse mosterd.
=1/8 lt.creme fra
Bereiding
1
SNIJD DE HAM IN REEPJES.
2
PEL EN SNIPPER DE UI EN DE KNOFLOOK.
3
SNIJD DE TOMATEN IN PARTJES.
4
VERHIT DE OLIE IN EEN DIEPE PAN EN BAK HIERIN DE UI 3 MIN. OP EEN HOOG VUUR.
5
VOEG DE KNOFLOOK T, DE TOMATEN, DE HAM EN DE PROVENCAALSE KRUIDEN TOE EN BAK ZE 2 MIN. MEE.
6
VOEG DE WIJN TOE EN KOOK HET GEHEEL 3 MIN. OP EEN HOOG VUUR.
7
ROER DE (Uitgelekte)KAPUCIJNERS ERDOOR EN LAAT HET GERECHT EN PAAR MIN. PRUTTELEN.
8
rOER DE MOSTERD EN DE CRAME FRAICHE ERDOOR EN LAAT HET GERECHT GOED HEET WORDEN.
PROVENCAALSE RAASDONDERS is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Provencaalse Raasdonders
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Raasdonders
0-10 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Raasdonders
0-10 min -
Bekijk recept
Provencaalse 'Raasdonders'
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept