PROVENCAALSE RAASDONDERS

3
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1SNIJD DE HAM IN REEPJES.
  • 2PEL EN SNIPPER DE UI EN DE KNOFLOOK.
  • 3SNIJD DE TOMATEN IN PARTJES.
  • 4VERHIT DE OLIE IN EEN DIEPE PAN EN BAK HIERIN DE UI 3 MIN. OP EEN HOOG VUUR.
  • 5VOEG DE KNOFLOOK T, DE TOMATEN, DE HAM EN DE PROVENCAALSE KRUIDEN TOE EN BAK ZE 2 MIN. MEE.
  • 6VOEG DE WIJN TOE EN KOOK HET GEHEEL 3 MIN. OP EEN HOOG VUUR.
  • 7ROER DE (Uitgelekte)KAPUCIJNERS ERDOOR EN LAAT HET GERECHT EN PAAR MIN. PRUTTELEN.
  • 8rOER DE MOSTERD EN DE CRAME FRAICHE ERDOOR EN LAAT HET GERECHT GOED HEET WORDEN.

PROVENCAALSE RAASDONDERS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Provencaalse Raasdonders
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Raasdonders
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Raasdonders
0-10 min -
Bekijk recept
Provencaalse 'Raasdonders'
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept