Provencaalse Saus

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit wat olijfolie in een pan en bak de sjalot tot hij glazig wordt. pel de tomaten, snij ze in stukken en ontpit ze. doe de tomaten bij de sjalot en kruid met peper en zout en de gesnipperde tijm. wie van pikant houd, kan de saus met enkele druppels tabasco op smaak brengen. je kan de saus ook wat sappiger maken met een scheutje witte wijn, maar echt nodig is dat niet. pel het teentje knoflook en pers het bij de saus.

Provencaalse Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept