Provencaals Gebraad Met Ovenaardappeltjes

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schik het vlees in een zeer ruime braadslee. Laat dit 15 min. braden in een voorverwarmde oven op 200?C. Schik de aardappelstukjes rond het vlees en bestrooi ze met oregano en tijm en kruid met peper en zout. Besprenkel de aardappelen met olijfolie.Laat 30 min. braden op 180?C; Besprenkel de aardappelen met de bouillon en laat nogmaals 30 min. verder braden.

Provencaals Gebraad Met Ovenaardappeltjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenaardappeltjes met gepaneerde vis
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met ovenaardappeltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip met ovenaardappeltjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeebaars met ovenaardappeltjes
0 min
Bekijk recept

Roerbakschotel met spruiten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten gevuld met Provençaals gehakt
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept