Gestoofde Schouderkarbonade Met Ui En Gedroogde Tomaat

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de karbonades met zout en peper. Verhit de boter en bak hierin de karbonades aan beide kanten in 3-4 minuten bruin. Neem ze uit de pan en bak in het achtergebleven braadvet de tomatenpuree ca. 2 minuten. Voeg het laurierblad, de tomaatjes en de ui toe en bak dit ca. 3 minuten mee. Leg de karbonades weer in de pan, voeg de wijn, de provencaalse kruiden en zoveel water toe dat de karbonades net onder staan. Stoof het geheel in ca. 45 minuten gaar met het deksel op de pan. Haal de karbonades uit de pan en houd ze warm. Verwijder het laurierbald en kook de saus iets in.

Gestoofde Schouderkarbonade Met Ui En Gedroogde Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept