Kabeljauwhaasjes Met Ansjovis En Tomaten

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kabeljauw in 8 stukken, leg die op de saus en dek af. Laat 8 minuten zachtjes koken, draai dan de kabeljauw om en laat nog 5 minuten koken zonder deksel. Proef, breng de saus eventueel nog op smaak en serveer met rijst of pasta.

Kabeljauwhaasjes Met Ansjovis En Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy cajun kabeljauw
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merluzzo Estate (zomerse kabeljauw)
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in Parmaham met broccoliroosjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept