Kabeljauwhaasje Met Ansjovis En Tomaten

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de sjalotten in olijfolie. Voeg de blokjes paprika erbij. Voeg de tomaten, witte wijn, provencaalse kruiden, ansjovis en kappertjes toe. Kruid met peper en zuinig zout (ansjovis is al gezouten) en laat 5 minuten stoven. Snijd de kabeljauw in 8 stukken, leg die op de saus en dek af. Laat 8 minuten zachtjes koken, draai dan de kabeljauw om en laat nog 5 minuten koken zonder deksel.

Kabeljauwhaasje Met Ansjovis En Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept