Rundvleesschotel Met Groenten In Een Wijn/madeira-saus

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil en snipper de ui en het knoflook en bak ze even mee.Schil de wortel en snijd hem in grove stukken. Bak de prei en de spercieboontjes mee. Stuif er de bloem over. Schep alles goed door elkaar en voeg de wijn, de bouillon, de cognac, de kruiden, de mosterd, en de tomatenpuree toe. Stoof de vleesschotel op een zeer zacht vuur ca. 3 uur. Maak de paprika en de courgette schoon en snijd deze in kleine stukjes. Voeg paprika en courgette toe en laat dat nog 15 nagaren. Voeg de doperwten toe en als laatste de madeira.

Rundvleesschotel Met Groenten In Een Wijn/madeira-saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Aziatische rundvleesschotel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekruide rundvleesschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse Rundvleesschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kipschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept