Auberginetaartje Met Geitenkaas

2
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In koekenpan olie verhitten en aubergineblokjes bakken. Knoflook erboven uitpersen, helft van de kruiden toevoegen en ca 3 min al omscheppend bakken. Tomaatblokjes toevoegen en ca 5 min meebakken. Rozijnen en pijnboompitten erdoor scheppen en pittig op smaak brengen met zout en peper. Auberginemengsel in de schaal scheppen. Geitenkaas in plakken snijden en erop leggen. Bestrooien met rest van de kruiden. Taart in midden van de oven in ca 15 a 20 min gaar bakken. Serveren met frisse gemengde salade.

Auberginetaartje Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Auberginetaartje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaas-Auberginetaartje
30-60 min -
Bekijk recept
Mediterraan Auberginetaartje Met Geitenkaas
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterraan Auberginetaartje Met Geitenkaas
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept