Pissaladiere Met Geitenkaas

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de venkel en ui 5 minuten op zacht vuur. Rol het deeg uit tot een bodem van 30x50 cm en leg het op een ingevette bakplaat van 28x45 cm. Vouw de randen iets naar binnen. Verdeel er de ui en venkel over en maak een ruitjespatroon met de ansjovisjes. Leg in het midden van iedere ruit om en om, 1 zwarte olijf en 1 kerstomaatje. Verdeel de kaas erover. Bak hem in 30 minuten gaar.

Pissaladiere Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pissaladière
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pissaladiere
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pissaladiere
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Pissaladière met ansjovis
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept