Hachee

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees aanbraden (niet te hard) in de margarine. Als het bruin is de uien toevoegen en even mee laten bakken. Vlees kruiden met zout en flink peper, laurier toevoegen alsmede de knoflook, tijm en paprikapoeder. Beetje bij beetje wat bouillon toevoegen, zodat het vlees bijna onder komt te staan. Azijn erbij en ontbijtkoek erboven verkruimelen. Dan het vlees minimaal 4 (!) uur rustig laten stoven. Gegarandeert mals vlees.

Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept