Aigo Boulido

6
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-breng op hoog vuur in een soeppan het water met de knoflook en salie aan de kook -laat 15 min doorkoken tot de knoflook zacht is -neem van het vuur en schep de salie en knoflook eruit met een schuimspaan -de salie hebben we niet meer nodig -de knoflook prakken we fijn met een vork en dan doen we hem terug in de pan -voeg zout en peper toe -verwarm het water opnieuw tot het kookpunt, maar niet echt laten koken -breek de eieren een voor een in een kom en laat ze in het hete water glijden -pocheer ze 2 min tot het eiwit ondoorschijnend is, maar de eieerdooiers nog zacht en vloeibaar zijn

Aigo Boulido is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Aigo Saou (Provencaalse Vissoep)
20-30 min -
Bekijk recept