Provencaals Stoofpotje Van Roodbaars

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



2. Een magnetronschaal instrijken met olijfolie. De bodem bedekken met de sjalotten, knoflook en Provencaalse kruiden. Op smaak brengen met peper en zout, afdekken en vier minuten verhitten bij 750 W. De blokjes champignons, courgettes en paprika toevoegen, op smaak brengen met peper en zout en nog drie minuten laten garen bij 850 W.

3. Ondertussen een andere magnetronschaal instrijken met olijfolie, de roodbaarsfilets erin schikken en beleggen met de voorgegaarde groenten. Afdekken en zes minuten verhitten bij 850 W. Daarna twee minuten laten nagaren en eventueel licht binden met roux.

Provencaals Stoofpotje Van Roodbaars is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roerbakschotel met spruiten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten gevuld met Provençaals gehakt
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept