Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1 op 1 cm. Leg ze even in licht gezouten water. Laat ze uitlekken in een zeef. Droog ze vervolgens in een keukenhanddoek of keukenpapier. Frituur de blokjes goudgeel en krokant op 145?C. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Maal de aardappelblokjes in de keukenrobot of blender tot kruim. Meng het aardappelkruim met de fijngehakte tijm, rozemarijn en bieslook. Kruid de zeeduivelfilets met peper en zout en bak ze gedurende 2 min rondom in een beetje olijfolie. Rol ze nadien eerst in olijfolie en daarna in het aardappelkruim. Plaats de filets gedurende 15 min in de oven op 125?C. Snijd de tomaten in plakjes en verdeel ze over 4 borden. Serveer er de stukjes vis op. Kruid af met peper en zout en besprenkel met ruim olijfolie. Breng op smaak met een beetje limoensap.
Zeeduivel In Een Krokant Aardappeljasje Met Tomatensalade is een recept van Smulweb.nl