Gratin Van Rode Paprika En Geitenkaas

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220?C (hetelucht 200?C). Snij 200g geroosterde paprika?s (pot a 275g, Drossa) in repen. Rasp 50g hardegeitenkaas (Arina). Vet een ovenschaal in met boter, leg eerst 250g voorgekookte aardappelschijfjes erin en brokkel er 150g zachte geitenkaas (Chevre Bellay) over. Klop 2 eieren los met 125ml slagroom en 1 theelepel droge Provencaalse kruiden en schenk het eimengsel over de aardappel en de geitenkaas. Bestrooi met versgemalen peper. Verdeel de paprika en de geraspte geitenkaas over de aardappelschotel. Bak de gratin midden in de oven in ca. 30 minuten gaar. Steek rondjes uit de gratin en serveer ze direct.

Gratin Van Rode Paprika En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept