Varkensfilet In Roquefortsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met peper en zout, verhit de olie in een koekenpan en bak hierin het vlees aan beide kanten kort aan. Haal het vlees uit de pan en houd het even apart. Snijd de bosuitjes in ringetjes en bak ze kort in het achtergebleven vet, blus af met de wijn. Voeg de kookroom en de in blokjes gesneden roquefort toe en breng aan de kook. Als de kaas gesmolten is het vlees toevoegen en in de saus verder laten garen.

Varkensfilet In Roquefortsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tortelloni met roquefortsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelli met roquefortsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
roquefortsaus
0 min
Bekijk recept
Eendenborst met Roquefortsaus
0 min
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept