Mediterrane Runderstoofpot

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de runderlappen royaal met zout en peper en bak ze rondom bruin in een braadpan met hete olijfolie. Bak de ui, knoflook en kruiden even mee en schenk dan de rode wijn en bouillon langs de rand van de pan erbij. Stoof het vlees 2 uur met het deksel op de pan op heel zacht vuur. Voeg dan de tomaten, courgettes en olijven toe. Stoof het geheel nog 30-45 min.

Mediterrane Runderstoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderstoofpot met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met paprika en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filippijnse runderstoofpot
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept