Provencaals Gekruid Gehakt

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De champignons in plakjes snijden, de sjalotjes snipperen, het ontbijtspek eveneens en de salie verkruimelen. Van het ontbijtspek 75 gr. zachtjes uitbakken. De champignons, sjalotjes en kruiden meebakken en verwarmen tot het vocht is verdampt. Op smaak brengen en laten afkoelen. Dit mengen met het losgeklopte ei, het paneermeel, het citroenrasp, de peterselie en het gehakt en hiervan met natte handen platte gehaktballen vormen. Deze in de het bakboter bruinbakken. De rest van het spek en de salieblaadjes toevoegen en het gehakt afgedekt en onder keren gaar stoven in 20 min.

Provencaals Gekruid Gehakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roerbakschotel met spruiten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten gevuld met Provençaals gehakt
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept