Verhit de olie in een wok of braadpan, pel en pers de knoflook erboven uit. Schep de aardappels en de tijm er doorheen en maal er wat toscaanse of provencaalse kruiden bij. Schep goed om en bak de aardappels afgedekt op een matig hoog vuur in ca 9 minuten mooi bruin en gaar. Verhit de boter in een koekepan en bak de biefstukjes in ca 5 minuten op hoog vuur bruin en van binnen medium rare, laat de kruidenboter op de ene kant smelten voordat je ze omkeert. Verdeel de reepjes paprika rondom het vlees en bak ze ca 3 minuten mee. Schep de dressing door de gemengde sla. Verdeel over 4 borden, schep dan de biefstukjes ernaast en verdeel de paprika er overheen. Voordat je de aardappels serveert even op smaak brengen met wat zout en peper, schep ze dan naast de biefstuk.
Toscaanse Biefstuk Met Aardappel is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree