Broccoli-souffle

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de broccoliroosjes in water met zout ca. 3 minuten.
- Spoel ze onder koud water af.
- Hak de tomaatjes.
- Smelt de boter en roer de bloem erdoor.
- Voeg de melk al roerend toe tot er een gladde saus onstaat.
- Roer de kaas, de kruiden en de tomaatjes door de saus.
- Peper en zout naar smaak.
- De kaassaus van het vuur halen.
- De dooiers door de kaassaus roeren.
- Klop de eiwitten stijf en spatel dit luchtig door de kaassaus.
- Leg de broccoli in de ingevette ovenschaal en schep de saus erover.
- 30 - 35 minuten op 200 graden in de oven.

Broccoli-souffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Souffle met kip en truffelbrie
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soufflé-omelet met appelen en peren
Nagerecht
Bekijk recept
soufflé met Gruyère
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige soufflé
45 min-
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept