Provencaalse Zon

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de uien en snijd ze inkwarten pel de knoflook e snijd ze in plakjes,snijd de wortelen in plakjes,verhit de boter in een grote braadpan en bestrooi het vlees met zout en peper,bak het vlees enkele min aan en schep het uit de pan op een bord,bak het spek,, de ui,de wortelen de knoflook in de zelfde pan,, schenk de wijn erbij, en voeg de gepelde tomaten er bij, breng het geheel aan de kook en schep het vlees er weer door,doe er de prov kruiden ,laurier,kruidnagel bij,,laat het geheel op een laag vuur ong 2 uur stoven,, breng de stoofpot op smaak met zout en peper

Provencaalse Zon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Laagjesdessert met lange vingers
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomaat-mozzarella van de rijzende zon
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lettervla
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept