Pissaladiere

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De uien pellen en de gele uien fijn hakken en de rode in ringen. Verhit de olie in een koekenpan, de uien erin en de kruiden erdoor. Deksel op de pan en 20 minuten stoven (af en toe roeren). Tomaten wassen, in vieren snijden, zaadjes eruit en het vruchtvlees in reepjes snijden. Taartvorm invetten en bekleden met het pizzadeeg. Uien erover, dan de tomaatstukjes en dan de ringen rode ui. Leg de ansjovis in ruitvorm op de vulling en leg in elk ruitje een olijf. Oven op 175 graden in 30 minuten bakken.

Pissaladiere is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pissaladière
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pissaladiere Met Geitenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pissaladiere
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Pissaladière met ansjovis
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pissaladière
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pissaladiere Met Geitenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pissaladiere
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Pissaladière met ansjovis
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept