Provencaalse Spinazietaartjes Met Geitenkaas En Paprika.

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en snijd deze in ringen. Pel en snipper de teentjes knoflook. Snijd de paprika?s in reepjes. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes. Bak het ontbijtspek in een droge koekenpan zachtjes uit. Neem het spek uit de pan, houd 4 plakjes apart, verkruimel de rest van het spek. Bak de ui, de helft van de knoflook en de paprika ca 10 minuten zachtjes op een laag vuur. Voeg wat zout en peper en een ? eetlepel van de provencaalse kruiden toe. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de rest van de knoflook 1 minuut. Voeg de spinazie toe en verwarm deze 10 minuten op een matig hoog vuur. Zo nu en dan roeren. Voeg zout en peper naar smaak en een ? eetlepel van de provencaalse kruiden toe. Verwarm de oven voor op 180 C. Zet 2 ringen ( van 10 cm doorsnede en 5 cm hoogte ) op 2 ovenvaste borden. Vul de ringen achtereenvolgens met de aardappelschijfjes, het verkruimelde ontbijtspek, 1/3 van de geitenkaas, de spinazie, nog 1/3 van de geitenkaas, het paprikamengsel, de rest van de geitenkaas en de rest van de kruiden. Laat de taartjes in de oven warm worden ( 10-15 minuten ). Verwijder de ringen. Leg op elk taartje 2 plakjes uitgebakken ontbijtspek. Dit is een recept van lifeandcooking.

Provencaalse Spinazietaartjes Met Geitenkaas En Paprika. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept