Provencaalse Visquiche

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en bak hierin de uiringen 5 minuten op een laag vuurtje. Roer de kruiden erdoor. Laat de groene boontjes goed uitlekken en meng ze voorzichtig met de reepjes schol en de uiringen. Klop de eieren met het champignonsauspoeder en 3/4 van de geraspte kaas los, voeg de schol, het uienmengsel en de groene boontjes toe. Bekleed de ingevette springvorm met het bladerdeeg, plak de randjes met een klein beetje koud water tegen de wand en prik met een vork hier en daar gaatjes in de bodem. Vul de vorm met het scholmengsel. Leg de ansjovisreepjes erop en strooi de rest van de kaas erover. Bak de taart midden in de hete oven gedurende circa 40 minuten goudbruin en gaar.

Provencaalse Visquiche is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse visquiche
35 min of meer -
Bekijk recept
Provencaalse Visquiche
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Visquiche
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Provencaalse Visquiche*
30-60 min -
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept