PROVENCAALSE STOOFPOT

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De helft van de boter verhitten en het vlees snel aan alle kanten bruin bakken. De reepjes ontbijtspek, de gepelde tomaten, de uitgeperste knoflook, de olijven en de tijm toevoegen en het vlees met een deksel op de pan in ca 2 uur gaar stoven. De champignons met een vochtig doekje schoonvegen en in vieren snijden. De aardappels schillen en in blokjes snijden. De resterende boter verhitten en hierin de aardappelblokjes met de champignons bruinbakken. Het aardappelmengsel 15 minuten voor het einde van de bereidingstijd aan het vlees toevoegen.

PROVENCAALSE STOOFPOT is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept