Gegrilde Kabeljauw Met Provencaalse Saus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de visfilets met zout en peper en wentel ze door de bloem. Schud overtollige bloem eraf. Verhit de helft van de olie in een koekenpan of sauspan en fruit hierin de sjalotjes en knoflook ca. 2 min. voeg de tomaat en de afgestroopte tijmblaadjes toe. Laat het mengsel ca. 10 min. zachtjes koken. Bestrijk een grillpan met olie en verhit deze. Rooster de vis in de grillpan aan elke kant 1 1/2 - 2 min. (afhankelijk van de dikte van de vis). Roer de kappertjes, olijven, basilicum en azijn door de tomatensaus. Breng de saus op smaak met zout en peper.

Gegrilde Kabeljauw Met Provencaalse Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept