Kalfsfricassee Op Provencaalse Wijze

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de ragout in een kookpot met wat olie en laat op een goed vuurtje koken. Wanneer hij goudbruin is, haalt u hem uit de pan en stooft u vervolgens de fijngesnipperde ui. Pel en snij de tomaten in 4 stukken, ontpit ze en doe ze in de pan, evenals de in reepjes gesneden paprika en de fijngesnipperde look. Laat 5 min. zachtjes koken en meng af en toe. Doe het vlees terug in de kookpot, voeg zout en peper toe, bestrooi met salie en rozemarijn en besprenkel met de witte wijn. Doe het deksel op de pot en laat 40 min. sudderen op een zacht vuurtje. Voeg de olijven toe, breng op smaak en laat nog 10 min. doorkoken.

Kalfsfricassee Op Provencaalse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept